Birkegårdens Haver ApS

Tågerupvej 4, Tågerup, Ruds Vedby

Fredag den 10. til søndag den 12. december 2021, kl. 14-19.Marked/byfest

Eventyrlig Jul og Julemarked

Åbent fredage, lørdage og søndage fra den 26. november til den 19. december Nu er det jul og vi har smukt julebelyste julehaver i forskellige temaer. Her er boder, julecafé, julebutik, masser af børneaktiviteter, dans om juletræet og godteposer.Eventyrlig Jul og Julemarked i Birkegårdens Haver
Kom og oplev Eventyrlig Jul i Birkegårdens Haver med tusindevis af funklende lys i de smukke Julehaver. I kan nyde æbleskiverne i Julecaféen, shoppe i den store Julebutik og i de fine boder i Julemarkedet i Jule­laden. Vi har mange børneaktiviteter, gratis slikposer til børn og rigtig julestemning for jer alle. NB: Og så har vi børneaktiviteter og boder i Juleladen både fredag, lørdag og søndag.

Julehaverne
I kan opleve vores tre magiske Julehaver. Den Dansk/engelske have er helt eventyrlig klædt i smukke funklende julelys. Sandhaven er i rigtige julefarver rød og hvid, og den kan I sidde og nyde gennem ruderne, når I spiser æbleskiverne i det lune overdækkede caféområde. Meditationshaven er ishvid, og I kan næsten mærke temperaturen falde, når I er inde i haven. Haven er ikke koldere, det føles bare sådan.

Jul med plads til børnene
Det står Birkegården meget nært at give en særlig oplevelse til børn og familier. De fleste julemarkeder er for voksne, Birkegårdens er for både børn og voksne. Der er mulighed for at spinde Lykke-hjulet, gå på skattejagt med familien, deltage i sløjfejagt og æselridning. Vi skal også danse om juletræet og så får alle børn en godtepose.

Julebutik, Julecafé og Julemarked.
I Juleladen er der et lille hyggeligt julemarked med alsidige boder. Boderne er ikke de samme alle dage, så I kan komme flere gange og opleve noget nyt. Ud over boderne kan I shoppe i Julebutikken, som er fyldt med sødt og flot julepynt og masser af gaveartikler. I Julecaféen kan I sidde lunt og nyde gløgg, æbleskiver og middagen. Vi har som nævnt også åbent i Juleladen om fredagen med boder og de samme børneaktiviteter som i weekenden.

Grupper/busselskaber
I 2021 tager vi imod grupper og busselskaber fra fredag den 26. november til søndag den 19. december. Kontakt caféen for bestilling på cafe@birkegaarden eller på telefon 58 26 00 42. I 2021 har vi forhåbentlig ikke nogle coronarestriktioner.


Entré: Voksne 90 kr, Senior (65+) 85 kr, Børn (2-12 år) 75 kr