Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg

Ådalsparken 29, Esbjerg V

Torsdag den 30. september 2021, kl. 18.30-21.Foredrag

Hvad kan jeg gøre for at styrke mit immunforsvar? v/ Frede Damgaard

Hvad kan du gøre for at styrke immunforsvaret og kroppen til bedre at undgå inflammation og sygdomme? Kan kosten styrke og forebygge? Hvad bør du spise og ikke spise? Lyt med på dette spændende foredrag med ernæringseksperten Frede Damgaard.Inflammationer er en overordnet og meget bred betegnelse for forskellige lidelser i kroppen, der er ledsaget af smerte og bevægelses indskrænkning, og ligeledes er det med andre kroniske lidelser i forbindelse med immunforsvaret.

Kan der med kostens specielle sammensætning gøres noget ved dette? Det vil dette foredrag, ved ernæringsterapeut Frede Damgaard, gøre dig klogere på. Han vil komme ind på kostens betydning set i forhold til syre-base-balancen, inflammation og andre belastnings faktorer i forbindelse med smerter og nedsat immunforsvar.

Frede Damgaard har siden 1974 beskæftiget sig på fuld tid med alternativ behandling og haft særligt fokus på kostens betydning for menneskets velbefindende. Han betragtes af mange som en af de første pionerer inden for helsebranchen i Danmark og Norge, og fortsat er han opdateret med ny viden fra forskning og kurser i ind- og udland.

Kursusleder: Christina Hovedskou, mobil 23373363

Inden foredraget starter, modtager du mail med link til ZOOM.


Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

Find dit medlemsskab her:


  • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
  • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
  • Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".
  • Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

    Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til 1/3-dels pris.


    Entré: 75 kr