Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg

Ådalsparken 29, Esbjerg V

Torsdag den 29. april 2021, kl. 18.30-21.Foredrag

Kost og cancer v. Frede Damgaard

Hør om: Hvordan kan påvirke kroppens forskellige balancer med den mad, du spiser. Hvilke vitaminer og mineraler, er relevante i et kræftforløb. Få kostforslag Kan kosttilskud styrke under et kræftforløb? Få svar på det og meget mere.Lær hvordan du kan påvirke kroppens forskellige balancer med den mad, du spiser.

Foredraget vil indeholde en generel gennemgang af kostens sammensætning og hvilke vitaminer og mineraler, der er relevante i forhold til kræft.

Mange mennesker er i tvivl om, hvad de må og bør indtage af kosttilskud under et kræftforløb for at styrke og opbygge kroppen bedst muligt.

Du får forslag til, hvad du selv kan gøre for at optimere din tilstand.

Der er mange betragtninger omkring antioxidanter og immun regulerende kost, og hvordan skal man forholde sig til det, under og imellem forskellige behandlinger med kemo og stråler?

Dette vil Frede Damgaard også komme ind på.
Dette skal ikke forstås sådan, at dette er helbredelse, men hvordan du kan optimere kroppens tilstand i din givne situation du er i.

Der bliver rig mulighed for spørgsmål.

Frede Damgaard er uddannet som DET-ernæringsterapeut, biopat/naturopat samt phyto-/urteterapeut. Udover at være en flittig skribent, underviser og foredragsholder driver Frede Damgaard en klinik i Aarhus
Læs mere om Frede Damgaard her: http://www.frededamgaard.dk

Kursusleder: Christina Hovedskou

Ved tilmelding modtager du en mail med link til ZOOM.


Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

Find dit medlemsskab her:


  • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
  • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
  • Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".
  • Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

    Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til 1/3-dels pris.


    Entré: 75 kr