Kulturhuset Pavillonen

Kærvej 11, Grenaa

Lørdag den 9. april 2022, kl. 20.Rock/Pop

Dorthe Gerlach

Koncerten er flyttet til d. 9. april 2022. En af landets bedste mest charmerende sangerinder Dorthe Gerlach er et tungt navn på live-scenen. Som den ene halvdel af duoen Hush, har hun turneret i mere end 10 år i ind- udland.Ud over egne koncerter har Hush bl.a. turneret med, supporteret Jamie Cullum, Turin Brakes John Mayer.

Efter et stærkt debutår, der blandt andet talte en af de bedste koncerter i Pavillonen i meget længe, hvor hun har spredt natlys med fuldt orkester overalt på de danske scener, får publikum nu chancen for at komme endnu tættere på sangerinden, i en akustisk intim udgave . "Sangene fra Natlys er jo faktisk født i et meget intimt rum, hvor jeg fik sat ord på mine tanker i en rodet tid. Så på en eller anden måde føles dette som en tilbagevenden til sene nattetimer i det blå skær fra mit automatikkeyboard. Eneste forskel er, at folk slipper for automatikkeyboardet, for jeg har et par fantastiske musikere med mig", griner Dorthe Gerlach

Lyduniverset på debutalbummet NATLYS er melankopop - et stemningsfyldt, melodisk, poppet nærværende univers, som på en gang er både er poetisk beskidt. Men først fremmest bæres NATLYS smukt af Dorthes velkendte lysende rene intense stemmeklang.
Nok så afgørende - sangene på NATLYS er udelukkende dansksprogede.

Kom mød en sjældent nærværende sangerinde, der viser alle facetter af sig selv: Fra den karismatiske
sangerinde med den unikke klang, over den jordbundne underholdende historiefortæller der ikke er bange
for at give noget af sig selv - til den energiske performer, der fra start til slut er det naturlige midtpunkt i
koncerten.

Sammen med Hush har Dorthe solgt mere end 100.000 albums, fået guldplader massiv airplay. Debuten gik nr. 1 på den danske hitliste opnåede 5 DMA-nomineringer.
Hush holder en velfortjent pause, mens Dorthe Gerlach hellige sig de smukke sange med danske tekster

Vi ses i Pavillonen

Centersalen.


Entré

Læs mere på hjemmesiden