Kulturhuset Viften

Rødovre Parkvej 130, Rødovre

Lørdag den 2. april 2022, kl. 20.Rock/Pop

Dorthe Gerlach

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har fundet en ny dato til koncerten med Dorthe Gerlach. Pga. covid-19 situationen flyttes koncerten med Dorthe Gerlach fra torsdag den 29. april 2021 til lørdag den 2. april 2022.Dine billetter er gyldige til den nye dato.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, ville vi sætte stor pris på hvis du forærer billetten væk. Så er du med til at holde gang i Viften kulturen.

Kan du ikke den nye dato refunderes billetter til med den 19. april 2021

Alle der har købt billet vil modtage en email fra ticketmaster, med yderligere information.

I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde atter tusinde af historier. Med en enestående klang et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner.
Det er både stemningsfyldt nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille sårbare - men så det store buldrende. Alt sammen udfoldet gennem et veldrejet dansk sprog.
I et univers af halvelektronisk melankopop leverer den karismatiske sangerinde altid en energisk tryllebindende performance, som sætter sig fast i mindekartoteket. Med en jordbunden humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken sit publikum.
I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt nærværende country-pop.

Undgå kø - Kom i god tid!.


Entré