Landsbyens Hus

Jordløse Møllevej 14, Haarby

Mandag den 28. juni til torsdag den 1. juli 2021, kl. 10.Workshop

Teater i Jordløse Bakker

Brænder du efter at lufte dine talenter, spille op og spille ud, så kom bare an. Alle har et talent, som kan udfoldes på de skrå bakker.Teater i Jordløse bakker

Brænder du efter at lufte dine talenter, spille op og spille ud, så kom bare an. Alle har et talent, som kan udfoldes på de skrå bakker.

Vi arbejder uden manuskript og rollelister, men bruger krop, stemme og ikke mindst fantasien til at skabe historier og udtrykke dem.

Fra idé til forestilling:

Vi vil lade os inspirere af omgivelserne - gå ud i bakkerne og finde en lokation, hvor vi også kan opføre en forestilling den sidste dag. Lade os inspirere af naturen, digte, historier og hinanden.

Teater handler om at skabe billeder og fortælle gode historier. Vi bruger krop og stemme til at udtrykke følelser og dramatisere.

Vi starter med at træne grundelementerne: kroppen, stemmen, fantasien og kreativiteten.

Vi kan hente inspiration fra fysisk teater, komik, klovneri, gøgl, rollespil, dans og improvisationsteater. Udtrykket kan være poetisk eller melodramatisk eller et sted midt imellem.

Vi bruger de talenter du allerede har og dem du ikke vidste du havde. Vi finder på nye ideer sammen, bygger ovenpå, skaber historier og skærper udtrykket, så det kan vises frem som en mindre forestilling den sidste dag. Måske bare for hinanden, måske inviterer vi familie, venner og lokale.

Det kræver ikke nogen bestemte forudsætninger at deltage - kom som du er - med eller uden venner og familie - der er plads til alle og sammen skaber vi historie.

Kan du spille et bærbart instrument, så tag det endelig med.

Venlig hilsen

Inge Strandby

Program

Mandag:

Ankomst kl 10.00 - 10.45

 • 11.00 -12.00 Præsentation af programmet og hinanden.


 • 12.00-13.00 Frokost

  13.00 - 17.00 Drama workshop - vi lærer hinanden bedre at kende og arbejder med nogle grundlæggende øvelser som styrker stemmen og det kropslige udtryk. Improvisation og ideudvikling.

  Mandag aften kl ??: vandretur i bakkerne med lokal guide.

  Tirsdag og onsdag:

  Kl. 9.00 Morgenmad

  Kl 9.30 workshop

  Kl 12.00 frokost

  Kl 13.00 - 15.00 workshop

  Torsdag

  Kl. 9.00 Morgenmad

  Kl 9.30 workshop

  Kl 12.00 frokost

  Kl 13.00 workshop

  Kl.15.00 generalprøve

  kl.16 madlavning mm

  kl.18 forestilling med efterfølgende fællesspisning med gæster

  Der tages forbehold for programændringer.

  Inge Strandby

  Jeg er uddannet pædagog, dramaturg og kropsterapeut, og jeg har bl.a. erfaring med ledelse, som højskolelærer, som drama, danse- og bevægelsespædagog samt med individuelle behandlinger/kropsterapi.

  Som udøvende har jeg været med i akrobatik, komik og gøglertrupperne Lost Tumultos, Valodia og Frueflæsk og Bøffer, hvor vi har optrådt på festivaller, gader og stræder. Jeg har både spillet med i gadeteater, masketeater, danseteater og teater på specielle steder som f.eks nedlagte fabrikker eller i naturen.

  Jeg har undervist i drama og teater for både børn og voksne gennem mange år og instrueret forestillinger med teater, musik, dans og multimedier. Jeg brænder for at få deltagerne til at bruge fantasien og samarbejde om at skabe stærke billeder.

  Jeg er også kvalificeret MBSR underviser, uddannet fra Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet.

  Jeg udbyder også et 8 ugers MINDFULNESS BASERET STRESS REDUKTION kursus i Landsbyens Hus til efteråret.

  Læs mere http://mindfulness.kundu.dk


  Entré: 2200 kr