Elværket

Gasværksvej 9, Holbæk

Fredag den 4. marts 2022, kl. 21.Rock/Pop

Anders Blichfeldt & Det Nye Band - Hele Vejen

Flyttet fra d. 10-04-2021 til d. 04.03.2022. Refunderingsfrist d. 22.04.2021. I Anders Blichfeldts bagage ligger mere end 25 albums, 250 sange, 2000 koncerter over 1 million solgte plader.

Denne gang tager Anders os med på en musikalsk rejse med sange fra hele hans store bagkatalog. Publikum kan glæde sig til en aften med sange fra tiden med Big Fat Snake, fortolkninger som Anders har fremført som TV-vært på Rock Show, samt hans versioner af kendte sange fra Toppen af Poppen. Der vil så blive spillet helt nye sange anno 2022, for ja Anders udgiver stadig ny musik.

Anders er glad stolt over de sange, som har dannet fundamentet for hans karriere, med "Hele Vejen" har han valgt de sange der betyder allermest for ham. Sangene fremføres bundmassivt af "Det nye band".

"Det er min ambition, at sangene på setlisten bliver spillet med et nyt udtryk, hvor de fremstår tidsløse. Jeg søger en ny klang tone, der gør, at lytteren tænker: " Hvad er det for et nummer.........efterfulgt af et nåh ja", siger Anders Blichfeldt.?

Lydmæssigt er forbilledet en opdateret udgave af Anders yndlingsalbum "Brothers In Arms" med Dire Straights. Store flotte klangflader, ballader rock'n roll. Drømmende, æterisk, hæderligt solidt.

Det nye band er: Mads Andersen: Trommer
Martin Jønsson: Klaver
Morten Maltesen: Bas
Ulrik Bust: Saxofon

Vi glæder os - det bliver så fedt!

Til samtlige koncerter har vi en billetkategori, som hedder "Handicap inkl. ledsager", som giver adgang for en handicappet med en ledsager.

Entré: 295 kr

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden