Train

Toldbodgade 6, Aarhus C

Fredag den 11. juni 2021, kl. 20.Musik

Annika aakjær + aura dione

Annika Aakjær og Aura Dione er klar til at forføre publikum med deres smukke stemmer, og du får hele to unikke koncerter på plænen foran Musikhuset.Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at forføre sit publikum med sin stemme og sine tekster - og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv

Til sommer har du chancen for at grine med under åben himmel, når den folkekære sangerinde går på scenen i Musikhusparken og spiller både helt nye sange og dem af de gamle, hun selv bedst kan lide.

Aura Dione går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes stemme har en fantastisk urkraft der leder tankerne hen på et sted mellem Miley Cyrus og Kate Bush

Gør dig klar til at blive forført af hendes betagende stemme, når hun træder frem på scenen i det smukke Musikhusparken for at give publikum en helt unik oplevelse. Med sig har hun både gamle kendinge og helt nye sange.

Genåbningsfest under åben himmel

Dobbeltkoncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Se hele programmet på www.aarhusaabnerop.dk.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Musikhuset Aarhus.


Entré: 380 kr