Kulturium Biograf

Ishøj Østergade 28, Ishøj

Fredag den 8. april 2022, kl. 20.Funk/Blues/R&B

Ian Siegal (UK)

Ian Siegal er Storbritanniens mest prisbelønnede blues og roots musiker og har skabt sig et headliner navn både i hjemlandet og i Europa.I mere end et kvart århundrede har hans mission været den samme: at skrive sange der er ægte og give koncerter der giver genklang. Med en unik sound og sjælden timing og sin rå aura, betragtes han af mange for at være den mest overbevisende britiske bluesartist siden 60'ernes store navne

The Blues Overdrive, som denne aften agerer som backing band, har etableret sig stærkt på den internationale bluesscene og har flere gange stødt på Ian Siegal i forbindelse med festival optrædener rundt om i Europa. Det har nu udmøntet sig i et spændende samarbejde og der bliver tale om en unik one-time-only event.'

An evening with Ian Siegel & The Blues Overdrive tilbydes kun til en håndfuld udvalgte spillesteder og Kulturium Musikteater er stolte af at være bland disse.

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Foredraget afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Ønsker du at spise middag inden koncerten, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til foredraget. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.

Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.

Dørene åbner kl. 19.


Entré