Rosenholm Slot

Rosenholmvej 119, Hornslet

Lørdag den 4. september 2021, kl. 09.30.Udstilling

Klimamesse i øjenhøjde - Bæredygtighedsfestival

Bæredygtighedsfestival. Rosenholm Slot præsenterer 'Klimamesse i øjenhøjde'. Kom og mød alle de spændende leverandører inden for bæredygtighed i weekenden den 4. 5. September 2021.Den 4.-5. september 2021 omdannes den smukke park omkring Rosenholm Slot til bæredygtighedsfestival for hele familien. Gå på opdagelse blandt vores udstillere med bæredygtige løsninger på 8 forskellige fokusområder f.eks. transport, boligen, elektronik mm. De mange udstillere står klar med masser af viden og inspiration til en grønnere fremtid.

Nyd de historiske og idylliske omgivelser alt imens du lære at spare på energien og får gode råd til en sund og fornuftig livsstil. Besøg også loppemarked for tøj og børnenes telt med legetøj, ponyridningen og de bæredygtige klatrestativer, få fif til køkkenhaven og smagsprøver på madområdet. Gå på opdagelse med hele familien til en sjov og lærerig festival.

Bæredygtighedsfestivallen afholdes i samarbejde med Syddjurs Kommune og den digitale boligplatform myhouse.dk - Udfyld jeres personlige klimaplan på www.myhouse.dk

Børn u/12 år er gratis!

Åbningstider
Lørdag d. 4. september kl. 09:00-17:00
Søndag d. 5. september kl. 09:00-17:00.


Entré: 54-95,40 kr