Elværket

Gasværksvej 9, Holbæk

Søndag den 12. december 2021, kl. 15.

Arrangør: Holbæk JazzklubJazz

Veronica Mortensen og Niels HP julekoncert

Veronica Mortensen og Niels HP byder på en intens og nærværende koncertoplevelse med julens bedste klassikere krydret med oversete perler.VERONICA MORTENSEN og NIELS HP er to af Danmarks mest markante stemmer inden for jazz og soul-genren. De har begge evnen til at skabe nærvær og magi, og er ofte blevet opfordret til at optræde sammen. Med denne julekoncert, bliver der budt på en sjælden mulighed for at høre de to enestående solister fra samme scene - og hvilken bedre anledning er der end at de synger julen ind sammen.

Så Holbæk Jazzklub vil gerne byde indenfor til en intens og nærværende koncertoplevelse med julens bedste klassikere krydret med oversete perler. Koncerten vil byde på duetter som "Baby, It's Cold Outside", standards som "Have Yourself A Merry Little Christmas" og klassikere som "Winter Wonderland" "Let It Snow" "The Christmas Song" og "When You Wish Upon A Star".

I selskab med to forrygende musikere fra den danske jazzscenes øverste hylde, Anders Fjeldsted på kontrabas og Calle Brickman på klaver, lægger Veronica Mortensen og Niels HP op til en hjerte- og julevarm koncert, hvor musikaliteten og nærværet er i højsædet.

VERONICA MORTENSEN har udgivet 5 albums i eget navn og har gennem årene spillet en lang række koncerter i både ind- og udland, samt gæsteoptrådt i et utal af Big Bands (Aarhus Jazz Orchestra, Bohuslän Big Band, DR Big Band m.fl). Hendes evner som sangskriver er blevet hædret af komponistforeningen Danske Populær Autorer og hun har i en årrække samarbejdet med bassist og hjerneforsker Peter Vuust ifm med deres 3 vokaludgivelser.

NIELS HP er tidligere forsanger i det legendariske danske funkband "Ridin' Thumb". Hans anmelderroste albums "Promises of Rain" og "Bumpy Road" med egne kompositioner, er omdregningspunktet når han jævnligt turnerer med eget orkester. Sideløbende optræder han jævnligt som solist med forskellige ensembler, såsom DR Bigband, Tivolis Late Night Orchestra m.fl.

Line-up:
Veronica Mortensen - vokal
Niels HP - vokal
Calle Brickman - piano
Anders Fjeldsted - bas.


Entré: Voksne 195 kr, Unge u. 21 år 145 kr