Kulturstedet Lindegaarden

Peter Lunds Vej 8, Kongens Lyngby

Fredag den 29. april 2022, kl. 19.30.

Arrangør: LindegaardskoncerterneKlassisk

Operasanger Brit Tone Müllerz synger store arier akkompagneret af pianist Lise Hanskov

Operasanger Brit Tone Müllerz, som blev kåret som årets operatalent i 2019 og både synger i Wiener Staatsoper og i Bayreuth. Hun akkompagneres af pianist Lise HanskovVælg om du ønsker at deltage i varm/kold buffét, som serveres kl. 18 før hver koncert.

Brit Tone Müllerz, sopran
Lise Hanskov, Piano

POLITIKEN skrev 1. aug. 2019
Årets operatalent skal ikke blive ved med at være en hemmelighed
Peter Lodahl, direktør, Copenhagen Opera Festival (uddrag)

Selv om den danske sanger Brit-Tone Müllertz har skabt sin karriere i udlandet, sørger Copenhagen Opera Festival for, at hun nu får ordentlig opmærksomhed herhjemme. ...
Godt nok er Brit-Tone både født og vokset op i Danmark, og hun har sin uddannelse fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Men mens de hjemlige scener stort set har overset hendes talent, når der skulle castes til de tunge senromantiske operaer, som er hendes boldgade, har udlandet kendt sin besøgelsestid.
Den danske Wagner-sopran har således allerede stået på nogle af de største europæiske scener som den i Musikverein i Wien, hvor hun har sunget Strauss' 'Vier letzte Lieder'.
Ved påskefestspillene i Salzburg - og senest på den traditionsrige Semper-opera i Dresden - har hun medvirket i Wagners 'Nibelungens Ring' under den tyske topdirigent Christian Thielemann. Forude venter koncerter i Amsterdam, München og Frankfurt, for bare at nævne nogle af de steder, Brit-Tone Müllertz har engagementer, og næste sommer debuterer danskeren så ved festspillene i Bayreuth, i en ny opsætning af 'Ringen'.

Programmet indeholde nogle af de store arier

Læs mere

Entré: Barn/ung/stud. m. buf. 290 kr, Voksen m. buffét 390 kr, Barn/ung/stud. 100 kr, Voksen 200 kr

Køb/bestil billet