Kunsten - Museum of Modern Art, Aalborg

Kong Christians Allé 50, Aalborg

Fredag den 23. til onsdag den 28. juli 2021, kl. 19.30.

Arrangør: Teatret SlotsgårdenSkuespil

Damen fra Natcaféen af George Feydeau

CRAZY GOOD SUMMER THEATRE Få en helt ekstraordinær og skæv teateroplevelse når Teatret Slotsgården i samarbejde med Aalborg Teater og Kunsten præsenterer Feydeaus vidunderlige og morsomme farce Damen fra Natcaféen på Kunstens smukke amfiscene. Feydeaus hæ.Det er vanvittigt, hvordan mennesker undertiden kan komplicere deres liv unødigt:
Da den respekterede læge Petitpont efter en hård og lang arbejdsdag, beslutter sig for at feste igennem på den populære Natcafé i byen, har han ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hans bedste ven Mongicourt dagen efter skal finde ham sovende ved middagstid, under en væltet sofa i hans konsultationsværelse. Mens Mongicourt og Petitpont evaluerer deres våde aften, vågner Crevette pludseligt op i Petitponts seng.
Hvad i alverden gør Crevete, en skønhed fra Natcaféen, pludselig i Petitponts seng? Crevettes ligefremme og overvældende attitude sætter gang i løjerne og da hun uberettiget bliver forvekslet med Petitponts kone Gabrielle bliver Petitpont sendt ud på en deroute af bortforklaringer og små hvide løgne, der ruller som en snebold, der vokser sig større og større.
Til sommer kan du igen få en helt ekstraordinær og skæv teateroplevelse med Georges Feydeaus vidunderlige vaudeville, der udspiller sig som et drama i kaskader af misforståelser og forvirrede situationer, i et hektisk og intenst tempo.
Teatret Slotsgården har de seneste 3 år underholdt det nordjyske teaterpublikum med overraskende og populære fortolkninger af klassiske komedier.

Læs mere på: https://www.aalborgteater.dk/event/damen-fra-natcafeen/

REGNVEJRSPOLITIK
Trods regn i løbet af spilledagen aflyses der som udgangspunkt aldrig på forhånd.
Regner det ved forestillingens start, ventes der maksimalt 30 minutter. Regner det stadig efter 30 minutter, aflyses forestillingen.
Ved begyndende og vedvarende regn i løbet af forestillingen sættes forestillingen på pause. Regner det stadig efter 30 minutter, aflyses forestillingen og billetter byttes til en anden spilledag. Er mere end halvdelen af forestillingen gennemspillet inden afbrydelse, refunderes billetten ikke, man er dog velkommen til at modtage en billet til en anden spilledag. Er mindre end halvdelen af forestillingen gennemspillet er det muligt at få sin billet refunderet. Vi håber på vejrgudernes opbakning!

Årets forestilling er støttet af:

Statens Kunstfond, Odense Kommune, Knud Højgaards Fond, Wilhelm Hansen Fonden, Beckett Fonden, Augustinus Fonden, A.P Møller Fonden, Aalborg Kommune og Gartneriet Markhaven.


Entré: 95, 199