Elværket

Gasværksvej 9, Holbæk

Lørdag den 12. februar 2022, kl. 20.Rock/Pop

Burhan G - Akustisk tour 2022

Burhan G den 23. april 2021 udskydes grundet de fortsatte restriktioner vedrørende Covid 19. Koncerten udsættes til den 12. februar 2022 kl. 20.00. Refunderingsfrist 22.3.2021.

BEMÆRK: Dette arrangement foregår på Højen 38, 4300 Holbæk.

BURHAN G INVITERER PUBLIKUM HELT TÆT PÅ I 2020

Kun få måneder efter sin stort anlagte juleturné med Danmarks Underholdningsorkester, inviterer Burhan G sine fans helt tæt på, når han fra marts 2020 drager på en omfattende akustisk danmarksturne.

Den danske pop- RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv, Mest Ondt, Tættere På Himlen, Jeg' I Live sidst men ikke mindst julehittet Tinka med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende altid træfsikre top-entertainer

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister. Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere én korsangere. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning. Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.

Til samtlige koncerter har vi en billetkategori, som hedder "Handicap inkl. ledsager", som giver adgang for en handicappet med en ledsager.

Entré: 375 kr

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden