Utzon Center

Slotspladsen 4, Aalborg

Torsdag den 14. oktober 2021, kl. 17.Foredrag

Utzon Talk med spanske øjne: Om arkitektur, nordisk design og små beslutninger

Enrique Sobejano giver en Utzon Talk, hvor han taler om sine mange år som arkitekt, de store og prisvindende projekter, og hvordan han lader sig inspirere af Norden og nordiske arkitekter og designere.Det kan få stor betydning for rigtigt mange mennesker, når en arkitekt eller designer tager en beslutning. Det kan påvirke vores liv og hverdag i mange år.

Enrique Sobejano har været arkitekt i mere end 30 år, og han bruger stadigt mere tid på at tænke over, hvad det vil sige at være arkitekt.

Det gør virkeligt stort indtryk på mig, hvordan helt enkle beslutninger, som du en dag tager med en kuglepen eller ved at folde et stykke papir, har indflydelse, postitivt eller negativt, på menneskers liv i rigtigt, rigtigt mange år, som Enrique Sobejano siger i dette interview.

Enrique Sobejano er en af de mest spændende arkitekter i Spanien lige nu. Sammen med sin hustru, Fuensanta Nieto, grundlagde Enrique tegnestuen Nieto Sobejano Arquitectes i 1985.

Dem kan du opleve på Utzon Center lige nu. Det er en af de 11 spanske tegnestuer, der er udvalgt til udstillingen With Love From Spain.

Enrique Sobejano giver en Utzon Talk, hvor han taler om sine mange år som arkitekt, de store og prisvindende projekter, og hvordan han lader sig inspirere af Norden og nordiske arkitekter og designere.

Oplev foredraget her på Utzon Center. Eller se med, når vi live-streamer det her på siden og på Facebook. Foredraget er på engelsk.


Entré: Alm entré

Læs mere på hjemmesiden