Kulturhuset Viften

Rødovre Parkvej 130, Rødovre

Fredag den 11. marts 2022, kl. 18.30.Show/stand up

Lasse Madsen - Forelsket 2022

Komiker Lasse Madsen drager på danmarksturné i foråret 2022. Med showet 'Forelsket' bringer det folkekære komikerspire smil på læberne i 10 forskellige danske byer deler ud af sin inkluderende humor.Den unge komiker Lasse Madsen formidler på fineste vis humorens evne til at samle os. Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når han deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med en række hverdagssituationer stereotyper, som de fleste nok kan genkende sig selv i. Videoerne afslører ikke blot Madsen som et stort humoristisk talent, men så som en sand menneskekender. Under titler som "Nybagte mødre", "Mænd foran spejlet" "Mor på Facebook" har Madsen over den seneste tid vækket det populære meme-format til live udstillet, at der er mere der samler os end skiller os ad

Men Lasse Madsen er meget mere end virale videoer på Instagram, han er så en eminent performer med en helt særlig forbindelse til sit publikum, med sit første one-man show nogensinde er han klar til at vise danskerne, hvad han kan på scenen, hvor han føler sig allermest hjemme

"Lige siden jeg var en lille dreng, har jeg glædet mig enormt meget til at lave mit første one-man show - nu sker det! Hvor er det altså bare skønt! Udover det så glæder jeg mig til at vise danskerne, at jeg kan andet en bare at være sjov på Instagram, når jeg står på mine egentlige hjemmebane - stand-up scenen! Jeg har gjort mig umage, jeg glæder mig så meget til at få dig til at grine efter en lang tid med nedlukning cornakvalme!"

Showet tager udgangspunkt i Lasse Madsens parodier er tænkt som et både inkluderende, folkeligt kærligt indspark på standup scenen. Der kan skrives nok så mange fine ord om showet, men hovedsagen, det du skal vide, er; at det bliver skide sjovt!

Lasse Madsen blev landskendt, efter han i 2017 blev fremhævet som 'det nye unge håb' til Zulu Comedy Galla. Siden har han blandt andet deltaget i programmet Klipfiskerne på TV2 ageret vært på DR Ultra i den store succes Ultra Snydt, som blev nomineret til TV-.


Entré