Allerød Bibliotek

Skovensvej 4, Lillerød, Allerød

Fredag den 11. juni 2021, kl. 18.Musik

Havefest - Ord bliver musik

Kom til koncert med den musikalske trio "Den gamle sangskat" i bibliotekets have, medbring picnickurven og et tæppe.Oplev en hyggelig aften med nogle af Danmarkshistoriens bedste ordsmede.

Fredag den 11. juni kan du komme til koncert i bibliotekshaven. Tag picnickurven i hånden og tæppet under armen, sæt dig godt til rette i bibliotekshaven, og nyd en hyggelig aften med familie og venner.

Den musikalske trio "Den gamle sangskat" genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30'erne til 60'erne, og blandt andre mindes Liva Weel, Grethe og Jørgen Ingemann, Otto Brandenburg og Gitte Hænning.

Koncerten begynder kl. 18:30, så kom i god tid, så I kan nyde den medbragte mad på græsset, eller I kan vælge takeaway og gøre det nemt for jer selv. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer som vand, sodavand, vin og øl.

Sara Grabow er i front for trioen 'Den Gamle Sangskat", hvor hun sammen med Eva Skipper og Martine Madsen genopfrisker kendte og elskede klassikere. Klassikerne bliver ærværdigt mindet, når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor.

Lyt med, når 'Den Gamle Sangskat' formidler hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik - ganske enkelt nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner!

Sara, Eva og Martine kender hinanden fra deres studietid på Rytmisk Musikkonservatorium, og de har siden været en del af husorkesteret The Smoothies på Nørrebro Teaters Late Night Lørdagsarrangementer.

Koncerten er gratis, men det kræver billet at deltage.

OBS. Deltagelse i arrangement kræver gyldigt coronapas for alle over 15 år.


Gratis billetter