Kulturhuset Pavillonen

Kærvej 11, Grenaa

Fredag den 26. november 2021, kl. 20.Rock/Pop

Electric Guitars

Der bliver leveret seriøs tråd når de to super-guitarister Mika Vandborg Søren Andersen igen besøger Pavillonen med deres Electric Guitars. Og der er tråd, spilleglæde attitude for alle pengene!.

Live er Electric Guitars kendetegnet ved den fede rockoplevelse en spilleglæde, der mærkes helt hen til den bagerste mand i lokalet. Omdrejningspunktet er den gode rocksang - spillet med følelse, indlevelse massiv kærlighed til guitaren dens muligheder. Der er soloer rå riffs, men aldrig unødvendig lir, når de med opbakning fra rytmesektionen Morten Hellborn Peter Kjøbsted fyrer den af

Mika Vandborg er en af Danmarks dygtigste mest brugte guitarister. CV'et tæller bands artister som Gnags, Dicte, Camille Jones, Love Shop mange flere, de mange genrer til trods, formår Mika at bevare personligheden i sit spil med en umiskendelig tone til følge.

Søren Andersen er en mand med mange talenter: Superguitarist, sangskriver, producer medindehaver af det legendariske MEDLEY STUDIE. Kendt som den ene halvdel af det danske guitarfænomen ELECTRIC GUITARS mangeårig guitarist for Mike Tramp. Turnéer livejobs med bl.a. Anne Linnet, Sanne, Jesper Binzer Marco Mendoza.

Søren Andersen Mika Vandborg hører til blandt landets bedste guitarister har hver deres tilgang til guitaren spiller på forskellige måder, som supplerer hinanden giver en stor alsidighed forskellighed i både numrene oplevelsen. Som Electric Guitars har de turneret i forskellige sammenhænge siden 2012, siden er fanskaren vokset støt. Guitar-elikvibristerne er garanter for et underholdende rockshow, når de medbringer de fede forstærkere, hår skæg i ét væk, læder, monokler ridestøvler spandevis af musik fra den øverste hylde. Vi ser frem til koncerten forventer en guitarorienteret rock-amok!

Electric Guitars består af: Mika Vandborg: Guitar vokal
Søren Andersen: Guitar vokal
Morten Hellborn: Trommer kor
Peter Kjøbsted: Bas kor.

Entré

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden