Bygningen

Ved Anlæget 14B, Vejle

Fredag den 11. juni 2021, kl. 20.

Arrangør: Bluesforeningen CrossroadsFunk/Blues/R&B

Wild Women Blues

Wild Women Blues. Sahra da Silva, Lene Strøyer & Lea Thorlann- 3 fantastiske sangerinder på samme scene! Det bliver et brag af en koncert når de 3 fantastiske sangerinder går på scenen sammen med et lige så fantastisk band.Hver af de 3 sangerinder har deres eget kraftfulde udtryk, karisma og ikke mindst et solidt bagkatalog. De er set på den danske musikscene utallige gange i mange forskellige sammenhænge og har også medvirket på en lang række studieoptagelser i tidens løb.
Denne aften vil de hver for sig - og sammen - synge powerfulde blues numre og målet er at "vælte" Bygningen i Vejle!
LENE STRØYERSangerinden Lene Strøyer, som vandt prisen som "Årets Danske Blues Navn 2010" er kendt for sin stærke stemme og sit karakteristiske groovy R'n'B og soul-prægede udtryk. Lene er måske mest kendt som sangerinde, sangskriver, arrangør og producer i Mama's Blues Joint, som tilbage i april 2010 gæstede CROSSROADS. Derudover er Lene en tredjedel af Ladies Sing the Blues, som Lene i 2001 dannede sammen med Lea Thorlann og Anne Kramme. Efter sigende blev sekstetten Ladies Sing the Blues dannet på kraftig opfordring, da man også dengang savnede nogle kvindelige musikere i den mandsdominerede bluesverden.
SAHRA DA SILVASahra da Silva har base i København hvor hun er et kendt ansigt på bluesscenen omkring Mojo Blues Bar. Hun er også kendt fra tv-programmet "talent" hvor hun klarede den frem til finalen med sin store stemme og udadvendte energi. Hun har netop udgivet sit første bluesalbum, #blueswoman, og pt. Danmarks mest omtalte blues- og soul-sangerinde.Med stor succes gæstede Sahra da Silva Blues Quintet CROSSROADS så sent som 29. november 2020,
LEA THORLANNLea Thorlann har udgivet original soulmusik i eget navn, er en tredjedel af Blue Belles of Joy (Miriam Mandipira og Pia Trøjborg), har turneret med "Waiting for Janis" (Janis Joplin cover band) samt blues bandet "Ladies Sing The Blues", sunget kor for Gud og hver mand og driver økologisk landbrug på Møn, når hun ikke farer land og rige rundt som sanger.
"The Band"På guitar har "pigerne" den virtuose guitarist KASPER "LEFTY" VEGEBERG, som tillige har spillet som sideman for en lang række bluesstjerner på turne i Europa. I Vejle husker man ham som special guest ifm. den helt forrygende aften med tyske Kai Strauss & band (oktober 2018) samt senest som guitarist i Samantha Smith Band (oktober 2019).
Rytmegruppen består af den groovy og swingende bassist, JAKOB KORTBÆK samt finske trommeslager MIKKO PELTOLA. På klaver og orgel har vi den unge talentfulde kapelmester CHRIS COPEN, som brillerede på tangenterne da Sahra da Silva med sit eget band indtog scenen i Store Sal, 29. november 2020.
WILD WOMEN BLUESSahra da Silva: sangLene Strøyer: sangLea Thorlann: sangChris Copen: PianoKasper "Lefty" Vegeberg: GuitarJakob Kortbæk Kirkegaard: BasMikko Peltola: Trommer
Hjemmeside, CROSSROADS: https://crossroads-vejle.dk/bluesivejle/wild-women-blues
Tidspunkt for koncertens afslutning er estimeret.Ret til ændringer forbeholdes!Bluesforeningen CROSSROADS i BYGNINGEN, Vejle.


Entré: 112,50-225 kr