Sandpladsen

Badevej 15, Ringkøbing

Torsdag den 22. juli 2021, kl. 15.Andet

Live Musik på Sandpladsen - Ole Gas

Ole Gas er en vaskeægte spillemand og entertainer som ikke kun har hjertet på det helt rette sted, men som også er en af de allerbedste Kim Larsen fortolkere vi har i dette land.Ole Gas ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også til forveksling. Når man oplever Ole Gas for første gang, er mange i tvivl om det er Hr Larsen selv der står på scenen - og som mange publikummer og arrangører har udtalt: "Han er entertainer af storformat".

Ole Gas er også frontfigur i det populære Ole Gas Band. Her spiller han sammen med 4 musikalske og kompetente musikere fra det aalborgensiske musikmiljø og sammen udgør de et af Danmarks mest populære Kim Larsen jam bands. En koncert i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme. Når man som publikum oplever Ole Gas, der altid spiller og synger 100 % live, så bliver man helt nostalgisk og kommer altid i godt humør, for her går alt op i en højere enhed når det ene gode Hr Larsen hit efter det andet bliver serveret fra det store danske sangkatalog.

Som pressen tit har skrevet om Ole Gas: "Herfra kan vi kun sige at Ole Gas er en sand fornøjelse, både øjne og øre skal opleve ham live.".