Sandpladsen

Badevej 15, Ringkøbing

Tirsdag den 27. juli 2021, kl. 15.Andet

Live musik på Sandpladsen - MASKINERI

Maskineri giver den som højlydte udfordrere og forkyndere af den midtjyske traditionsmusik - Musikken er fandenivoldsk og dristig, med ikke kun et glimt, men en hel stjernekaster i øjet, så polkaer, hopsaer og mazurkaer stryger til alle sider.Med andre ord: Når Maskineri begynder at spille, er der smæk på. Det er eksperimenterende, grænsesøgende og dog smagfuldt, med inspiration fra musikere som den engelske guitarist Ian Carr og den danske spillemand Klaus Pindstrup. En usædvanlig og dog helt igennem logisk kombination i duoens øjne, hvilket giver musikken lidt ekstra kant. Med deres legende instrumentale finesse og blandingen af nyt og gammelt leverer Søren og Maja melodier der fanger dit øre og sange der fanger dit hjerte.

Maja Kjær Jacobsen (violin og sang) og Søren Vinther Røgen (guitar) er begge garvede figurer på den danske folk-scene; Maja med den verdensturnerende pan-skandinaviske trio Fru Skagerrak, og Søren med bands som funk-folk-rockerne i Trio Svin og Trolska Polska.

De mødtes gennem miljøet omkring stævnet ROD for mange år siden, og kommer begge fra området omkring Silkeborg, så det var oplagt at danne en duo for at spille den fabelagtige musik der kommer fra deres hjemegn.

Denne koncert er lavet i samarbejde med Generator.