Foreningen Grobund

Kaarsbergsvej 2, Ebeltoft

Fredag den 11. juni 2021, kl. 16-21.

Arrangør: Capella SolskjoldAndet

Råstof Podcast LIVE 10. episode

Live streaming på facebook & live indspilning i studiet. > OBS. Kun 40 billetter til rådighed. Drømmer du om at lave din egen podcast? Eller er du bare nysgerrig på podcast-universet?Har du lyst til en festlig podcast-fredag med fokus på fordybelse og samskabelse?

Råstof LIVE: Nytænkende Podcast med publikum

Råstof Podcast er en podcast-serie som udspringer sig fra det bæredygtige powerhouse Grobund, syd for Ebeltoft. Hér har Kristian Ravn og Capella Solskjold sit studie, hvorfra de udgiver deres ugentlige podcast. Ravn og Solskjold har generelt en eksperimenterende og nysgerrig tilgang til podcast-formatet, og åbner som noget helt nyt dørene op for offentligheden.

LYT til RÅSTOF PODCAST på Spotify:

https://spoti.fi/3fSiKhV

Fredag d. 11. Juni

Vi inviterer dig til at være deltagende publikum i vores LIVE-indspilning af episode 10, og indretter et komplet lydstudie / øvelokale i "Himmelrummet", med mikrofoner, instrumenter og forstærkere, hvor publikum opfordres til at bidrage og jamme, og være medskabere af podcasten.

Himmelrummet vil være en stor "flyder", med madrasser, puder, tæpper og hyggelige stuelamper. Publikum vil få udleveret et sæt høretelefoner hver - også kendt som "silent disco" - og på denne måde kan man få hele oplevelsen med i sit eget personlige rum, og ellers deltage i den grad man har lyst til.

Vores intention er at afprøve vores podcast-format i en LIVE-setting med dejlige mennesker og se hvad det kan give af energi og råstof til programmet. Vi vil samtidig gerne inspirere andre til at kaste sig ud i podcastens univers, og dele med verden hvem de er og hvad de har på hjerte.

Program:

Kl. 15.00: Dørene åbner

(Dørene er låst under indspilning Ankommer du senere så kom under Publikums-Jam)

kl. 16.00: Indspilning - Del 1

Kl. 16.30: Publikums - Jam

Kl. 18.00: Indspilning - Del 2

Kl. 18.30: Publikums - Jam + Q&A

Kl. 21.00: Dørene lukker

Billetpris:

68 kr.

118 kr. inkl. vegetarisk sandwich

Vi giver et glas bobler til de 10 første der ankommer

OBS. Kun 40 billetter til rådighed

Billetten inkluderer en lækker vegetarisk sandwich, lounge-hygge og musik-jam samt et glas bobler til de 10 første der ankommer den 11. Juni (vin og øl kan tilkøbes med mobilepay).

Lokation: "Himmelrummet" på Grobund, Kaarsbergsvej 2, 8400 Ebeltoft

Man er velkommen til at tage sin tegneblok, strikketøj eller andet krea-udstyr med.

Vær opmærksom på, at det er en LIVE optagelse, som også bliver filmet af Christian Rudbæk.

_video er produceret af Christian Rudbæk.

_musik lavet af Råstof v. Kristian Ravn & Capella Solskjold.


Entré: 68-118 kr