Randers Dyrehospital

Kavalerivej 1, Randers NØ

Søndag den 13. juni 2021, kl. 11.Vandretur/stavgang

HUND FORBI - gåtur deltag med og uden hund

Randers Dyrehospital inviterer til fælles gåtur til fordel for udsattes hunde i Randers. Det koster 100 kr. pr hund/familie og ALLE er velkomne. Deltagere får en hundesnor, en forfriskning og en sneak peak rundvisning i dyrehospitalets nye lokaler.Kom til hyggelig gåtur sammen med en masse hundefolk og med Randers Dyrehospital og vær med til at støtte dyrlægebehandling til udsatte borgeres kæledyr. Arrangementet er en del af projekt HUND FORBI, hvor dyrlæger på frivillig basis tjekker og tilser kæledyr på Perron 4 - et samarbejde med Randers Kommune. Pengene fra gåturen går ubekåret til behandling af de dyr, der har brug for længerevarende medicinsk behandling eller en større operation.

Normalt plejer dyrehospitalet at afholde en aktivitetsdag med hundeshows osv., men grundet corona er HUND FORBI dagen i år skåret ned til en gåtur. Vi håber, at I fortsat har lyst til at deltage, for det plejer at være SÅ hyggeligt og der er hårdt brug for din støtte, TAK :-)

Vi mødes kl. 11 ved Randers Dyrehospital, Kavalerivej 1, Randers NV kl. 11, hvor der er afgang. Turen er ca. 5 km og slutter samme sted med en forfriskning og en sneak peak rundvisning af de nye lokaler, der efter sommeren åbner.

Tilmelding foregår ved indbetaling på MobilePay 10454 allerede nu eller på selve dagen.

Se nærmere på: https://randers-dyrehospital.dk/hund-forbi/ eller kontakt os for spørgsmål på: info@randersdyrehospital.dk.


Pris: 100 pr. hund/familie