Dyssekilde Station

Stationsvej 1, Hundested

Lørdag den 12. juni 2021, kl. 10-15.Marked/byfest

Torup Marked med temaet -Mel dit eget brød

Kom til sæson 2021's første Torup Marked. Temaet er "Mel dit eget brød.", og melet kommer selvfølgelig fra vores lokale mølleri "Nordsjællands Fællesmølleri", som holder til på Grønnessegaard.Prøv at kværne dit eget mel på standen. For de 25 hurtige er der uddeling af gratis surdejg, så brødbagningen derhjemme kan gå i gang.

Som altid vil der være mulighed for at købe alskens varer på markedet lige fra sæsonens grøntsager også økologiske til saftige Hereford bøffer og ikke at forglemme oste af enhver art og kaliber også de særdeles vellagrede; syltetøj, bagværk, safter, sæbe produkter og meget andet.

Med Corona er fulgt hjemlige sysler. På markedet kan du finde lokalt, håndfarvet garn, - perfekt til næste strikkeprojekt.

Eller måske er nyt og lækkert børnetøj lige noget for dig.
Har du brug for en taske f.eks. til at bære varer hjem i så gå på opdagelse i det farvestrålende udvalg markedet byder på.

Specialiteter som likører, gin, rom, snapse, eddiker, sirupper, specialsylt alt færdigproduceret lokalt mangler ikke.

Vil man bage selv er der økologiske melprodukter fra Nordsjællands Fællesmejeri at finde. Du kan købe hvede, rug og ølandshvede i 1 og 2kg poser samt 12,5kg sække.

Til de sultne er der lækkert at få:
Indisk vegetar med smag af fjerne rejsemål
eller
Okse ragout med salat og surdejsbrød alt baseret lokale produkter
eller vælg en frisklavet pizza fra "Bike and Bake's" pizzacykel

og nyd kaffen fra "Kaffeboden" med lækre vafler bagt af lokale råvarer og lavet på bønner fra "Det lille Kafferisteri" i Hundested.

Mikrobryggeri "Det våde Får" fra Helsinge leverer som altid deres gode øl, prøv f.eks "Kvassish", en alkoholsvag men alligevel fyldig øl, brygget på brød bagt af lokalt mel.

Vel mødt på Torup Marked d. 12/6/2021 fra kl 10 til 15.

Du finder markedet lige bag ved Dyssekilde station.

BEMÆRK: CORONA er desværre ikke slut endnu så markedsgæsterne bedes tage hensyn og holde den foreskrevne 1 meters afstand.
Hverken mundbind eller corona-pas er dog påkrævet. Der vil være separate ind- og udgange.
Indgangen er som hidtil bag ved stationsbygningen:
Dyssekilde Station, Stationsvej 1, Torup, 3390 Hundested.


Fri entré