Atlas, VoxHall

Vester Allé 15, Aarhus C

Lørdag den 20. november 2021, kl. 21-23.Musik

Ginne Marker

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren - heller ikke på de enkelte koncertaftener.Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Den anmelderroste sanger/sangskriver Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. I 2020 modtog Ginne hele to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist for sit debutalbum "For Seasons to Come". Denne aften gæster hun Atlas i Aarhus.

"For Seasons to Come" er allerede blevet streamet over fem millioner gange og har modtaget mange flotte anmeldelser - blandt andet fem stjerner i Gaffa og fire hjerter i Politiken. Hendes første turné, der fulgte op på albummet, har været totalt udsolgt alle steder.

Første single fra det kommende album er den soulede "Never Golden But Beautiful", der viser en ny og mere udadvendt side af Ginne. Med en stjernespækket besætning og et internationalt hold sættes barren højt for albummet, der ligesom debutpladen produceres af Aske Jacoby.

Ginne kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde. Kald det pop, jazzpop, sanger/songskriver. Musikken favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.
Anmeldercitat
"Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20'erne. Hvilket egentlig var på tide." (Gaffa - femstjernet live-anmeldelse 20. maj 2021)
Links
Ginne Markers hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.


Entré: 190 kr

Læs mere på hjemmesiden