Taastrup Teater & Musikhus

Kjeld Abells Plads 1, Taastrup

Fredag den 23. september 2022, kl. 20.Rock/Pop

Copenhagen Drummers - Feel Good Tour

FEEL GOOD TOUR - Nyt show med Copenhagen Drummers. Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers brager igennem med deres spritnye show: FEEL GOOD TOUR.

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske kreative trommeband Copenhagen Drummers. Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash', tunge beats melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert. Med både koreografi, interaktion humor krydret med et enestående særpræget lysshow, tager drengene dig med ind i et fantasifuldt univers, der uden tvivl vil tryllebinde få dig til at længes efter mere.

FEEL GOOD TOUR er Copenhagen Drummers første show efter deres jubilæumssucces i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende stærkt fokuseret på glæde, begejstring højt humør. Endnu en gang tager drengene trommespil den gængse koncertoplevelse til helt nye højder!

"Vi glæder os som små børn til at komme rundt i landet spille for folk igen. Vi lever af den energi vi får fra publikum, vi har savnet det helt vildt. Den her turné er unik, fordi det bliver en forløsning efter corona-krisen, oven i hatten har vi en hel del nye numre klar, som vi slet ikke kan vente med at spille live for publikum for første gang nogensinde", lyder det fra Copenhagen Drummers.

Entré

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden