Langeland Bibliotek

Østerport 5-7, Rudkøbing

Fredag den 23. juli 2021, kl. 10-14.Udstilling

Mini-marmor-lab På Langeland Bibliotek

På Langeland Bibliotek kan de 5-13-årige lære om de grundlæggende teknikker inden for marmorering og ikke mindst afprøve det i praksis, når tekstildesigner, Nynne Riis, underviser i marmoreringens kunst.Denne sommer tilbyder Kulturregion Fyn et væld af gratis og kreative workshops for børn, unge og deres familier på Fyn og øerne. Der er masser af spændende workshops at vælge imellem.

På Langeland Bibliotek kan de 5-13-årige lære om de grundlæggende teknikker inden for marmorering og ikke mindst afprøve det i praksis, når tekstildesigner, Nynne Riis, underviser i marmoreringens kunst.

Udforsk farver og mønstre

På marmoreringsworkshoppen kan børnene udforske og lege med farver og mønstre. Marmorering laves ved at dryppe små dråber farver ned i et kar. Farverne flyder og spreder sig på væsken, hvorefter man med enkelt værktøj kan lave forskellige smukke mønstre, som derefter overføres på papir. Der er mange muligheder for at bruge det endelige resultat. Det kan hænges op som et billede eller bruges til kort og æsker

Underviser Nynne Riis

Nynne Riis er uddannet tekstildesigner med speciale i strik, farve og materialer. Nynne dimitterede fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Designskolen i 2016. Hun arbejder med projekter inden for tekstilkollektioner, strikdesign, dekoration og uddannelseskurser med tekstilteknikker, form, farve og designproces som hovedfokus. www.nnnrs.com

Åbent værksted: fredag d. 2. juli og fredag d. 23. juli. Begge dage fra kl. 10-14. Målgruppe: 5-13-årige (0. - 6. klasse). Det er gratis at deltage.