Magnifiks Musikvogn

Kongensgade 3, Odense C

Fredag den 23. juli 2021, kl. 12 og 12.40 og 13.30.Verdensmusik/Latin

Magnifiks Musikvogn

Drej på verdenshjulet og hør et stykke musik fra det land som pilen peger på. Hør feks. en irsk jig, en serbisk folkesang eller en russisk folkemelodi. Musikken fremføres med spas og alvor af dygtige musikere fra bandet Magnifik. Støttet af "Oplev Odense".Formålet med musikvognen er at skabe liv og musik i gaderne. Det foregår på den måde, at de forbipasserende bliver inviteret til at dreje på et verdenshjul og høre et stykke musik ude fra den store verden. Mens musikken spiller kan man nyde et lækker glas økologisk saft.

Fra Musikvognen vil vi bringe folkemusikken ud til folket, der hvor folket er. Musikken fra mange forskellige lande, vil blive fremført live med spas og alvor af dygtige erfarene musikere.

Hør feks. en Russisk folkemelodi, en tango fra Uruguay, Irsk jig, en Serbisk folkesang, Cubansk rumba, Romansk bulgar m.fl.
Se præsentationsvideo Magnifiks Musikvogn fra sommeren 2019
https://vimeo.com/459096036

Musikvognen er en cykelvogn i iøjenfaldende farver, flot gejlet op med parasol, vimpler, blomster m.m. Vi inviterer folk til at dreje på verdensmusik-hjulet (som et lykkehjul) Vi spiller så et stykke folkemusik fra det land (flag) som pilen peger på. Vi vil komme rundt i de forskellige

kontinenters musikalske universer, og tager publikum med på denne rejse.

Vi består af fire rutinerede og alsidige musikere. Vi elsker verdens folkemusik og at udfordre os selv og hinanden musikalsk. Vi brænder for at udbrede denne genre, da der er meget få platforme, hvor den brede befolkning får kontakt med verdens folkemusik.

Hans Thygesen på guitar (Passangers only, Svane/Thygesen/Lund/Svane) Eik Skibdal på bas (kendt fra Stepp 2, Die Reeperbahn, Deerborn) Thomas Eriksen (Die Reeperbahn)
Stine Jensen på violin (verdensmusik og performance)

Vi spiller også sammen i bandet Magnifik.

https://www.facebook.com/Magnifik-1918498168452615/

Booking: Stine Jensen stinej07@gmail.com.


Fri entré