Siloen på Sydhavnen

Silovej, Grenaa

Torsdag den 22. juli 2021, kl. 19.Rock/Pop

Thomas Buttenschøn solo i siloen

Thomas Buttenschøn. Et nyt samarbejde mellem Pavillonen "Liv på Sydhavnen" har gjort det muligt med en meget eksklusiv sommerkoncert i siloen på sydhavnen med ingen ringere end Thomas Buttenschøn.Et unikt råt sted der giver et helt nyt perspektiv til en fantastisk nærværende kunstner som Thomas Buttenschøn i en intimkoncert med et meget begrænset antal pladser.

Han er i løbet af de seneste år gået fra at være Danmarks gladeste solskins troubadour, med søde sange om kærlighed gul sne, til for alvor at have fået noget på hjerte

Thomas Buttenschøn, manden der har ordet i sin magt, både når han synger når han taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal for nogle sågar genial

Han har siden 2006 hvor det hele for alvor startede, udgivet 12 albums haft store hits, Fantastiske Mandag, Smukkere end Smuk, Dårlig Sex mange flere alligevel overrasker han igen igen, ved at blive bedre med årene. I 2020 lavede han sommerens hit "Alt Er Godt" sammen med Chief 1 i 2021 overraskede han, da de sammen optrådte til Dansk Melodi Grand Prix.

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han igennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter store budskaber, kombineret med hans fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold. Der vil både blive grint grædt Thomas formår om nogen, at skabe rum for, at det hele er okay.


Entré