Musikhuset Aarhus

Thomas Jensens Allé 2, Aarhus C

Onsdag den 8. december 2021, kl. 20-22.30.Musical

The Bodyguard

Danmarkspremiere på musicalen THE BODYGUARD- baseret på den klassiske Hollywood-filmTHE BODYGUARD - THE MUSICAL er baseret på Warner Brothers' moderne filmklass.Danmarkspremiere på musicalen THE BODYGUARD
- baseret på den klassiske Hollywood-film

THE BODYGUARD - THE MUSICAL er baseret på Warner Brothers' moderne filmklassiker The Bodyguard fra 1992 med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollerne. Filmen var en kolossal succes, som bjergtog millioner af biografgængere over hele verden. Den omsatte for over 400 mio. dollars på verdensplan og solgte herhjemme næsten 700.000 biografbilletter.

Succesen skyldtes ikke mindst filmens voldsomt populære soundtrack, som i dag har rundet 45 mio. solgte eksemplarer og er det bedst sælgende soundtrack nogensinde. Whitney Houstons coverversion af Dolly Parton-nummeret "I Will Always Love You" opnåede status som én af århundredets største kærlighedssange og solgte som single over 20 mio. eksemplarer. Musicalversionen af filmen fik verdenspremiere på Adelphi Theatre i London i 2012 og har siden været opført i bl.a. USA, England, Kina, Japan, Seoul, Toronto, Australien, Madrid, Tyskland, Frankrig, og Østrig.

Arrangør: Musikhuset Aarhus.


Entré: 400 kr

Læs mere på hjemmesiden