Bakkehuset

Rahbeks Allé 23, Frederiksberg C

Fredag den 17. september 2021, kl. 19.30.Klassisk

Sei Solo - Mahan Esfahani og Niels Hav

Oplev en magisk aften i Nestor Logen når Mahan Esfahani - der regnes blandt verdens bedste cembalister - tryllebinder sit publikum med både nostalgiske og nyskabende toner. Oplæsning ved digter Niels Hav.BEMÆRK: Koncerten er belvet flyttet. Tidligere fandt den sted kl. 19.00 i Logen Nestor Mentor

Tænk at vi får lov til at få en solokoncert med Mahan Esfahani her på Frederiksberg Festspil. En fantastisk cembalo-spiller, der optræder som solist i de store koncertsale - senest i Royal Albert Hall i London - og regnes blandt verdens bedste cembalister. Herhjemme i Danmark er Mahan kendt for sin optrædener med blokfløjtenist Michala Petri.

I Kamma Rahbeks smukke, historiske stuer får vi mulighed for at opleve ham i et spændende solo-repertoire med både helt ny og gammel musik og derudover også i samarbejde med den skønne bratschist og professor på DKDM - Lars Anders Tomter - i Bachs viola da gamba-sonate i g-mol.

En af de første gange Mahan besøgte København mødte han den danske digter Niels Hav. Vi har derfor inviteret Niels med til denne koncert. I en smuk kommentar til værkerne læser Niels Hav op fra sin anmelderroste digtsamling "Øjeblikke af lykke", hvis digte kredser om ekstatiske øjeblikke og eksistensens ramponerede inderside. Niels Havs digte har rejst kloden rundt, der er udkommet bøger i bl.a. Beirut, Istanbul, São Paulo og Toronto.

Medvirkende:

Mahan Esfahani, cembalo

Lars Anders Tomter, viola

Niels Hav, forfatter.


Entré: 250 kr / 125 kr for studerende og unge u. 25

Læs mere på hjemmesiden