Kulturstedet Lindegaarden

Peter Lunds Vej 8, Kongens Lyngby

Lørdag den 16. oktober 2021, kl. 15.

Arrangør: Lyngby-Taarbæk JazzklubBørn

Yasmins Børneafro

Sangerinden, Yasmin Kierkegaard, som er dansk/mozambisk byder op til Børne Afro Koncert med stor inspiration fra hendes moderland Afrika. For børn (3-10) og voksne.Yasmin Kierkegaard/vokal - Preben Carlsen/guitar - Jakob Dinesen/sax - Sal Dibba/percussion. Når musikken spiller, er der ingen der kan sidde stille. Dette er en sprudlende musikalsk fortælling om en safaritur til Afrika med vilde rytmer, frække aber og masser af sjov og ballade. Musikken er inspireret af forskellige afrikanske stilarter, med stemninger lige fra Sahara til Sydafrika. Det er livsglæde på højt niveau.

Ideen er at bygge bro mellem de forskellige kulturer der lever side om side her i landet og præsentere børn for de spændende afrikanske rytmer som er svære at sidde stille til.

Musikken er bygget op om en sød og vigtig historie omkring venskab på kryds af kulturer. Vi kan sagtens leve side om side selvom vi kommer fra vidt forskellige lande og ser forskellige ud. To drenge bliver bedste venner. Det fører til en rejse til Afrika hvor de oplever deres forskelligheder, kultur og masser af sjov.


Entré: Voksne 40 kr, Medlem 30 kr