Svendborg Bibliotek

Svinget 1, Svendborg

Fredag den 18. juni til torsdag den 23. december 2021, kl. 14.Andet

Danske digterruter: Johannes Jørgensen

Bevæg dig gennem Svendborg by i Johannes Jørgensens fodspor og lyt til digte, fortælling og nykomponeret musik af Povl Balslev.Lyt til musikken i Johannes Jørgensens digte.

Slip tanker og sanser løs og bevæg dig ind i landskabet, hvor en af Danmarks største digtere fandt sin stemme.

Scan QR-koden ved Johannes Jørgensens relief ved Svendborg Bibliotek eller følg dette link, klæd dig på efter vejret, tag hovedtelefonerne på og gå.

Ruten er på ca. tre kilometer og tager ca. en time at gennemføre.

Johannes Jørgensen digterruten er skabt i et samarbejde mellem SDU,-projektet Danske Digterruter, Johannes Jørgensens Selskabet, Svendborg Bibliotek og Johannes Jørgensens Hus.

Projektet er støttet af NordeaFonden.

Læs mere på www.danskedigterruter.dk

Vil du vide mere om Johannes Jørgensen?

Johannes Jørgensen Selskabet

Johannes Jørgensen Selskabet blev oprettet i 2002 for at udbrede kendskabet til digterens liv og værk. Selskabet udgiver et blad 4 gange om året og driver en forlagsvirksomhed med indtil nu 8 udgivelser. Selskabet har gennem årene arrangeret rejser til hhv. Assisi og Sienna i Italien og Vadstena i Sverige, hvor deltagerne er blevet ført ind i stedernes betydning for digteren og hans forfatterskab.
Svendborg Bibliotek har ansvaret og det daglige opsyn med Johannes Jørgensens Hus, der er indrettet som museum og mindestuer. Der er et nært samarbejde mellem selskabet og huset.

Se mere på www.johannesjoergensensselskabet.dk


Gratis billetter