Kulturium Bibliotek

Ishøj Store Torv 1, Ishøj Bycenter, Ishøj

Søndag den 19. september 2021, kl. 11.15.

Arrangør: Kulturium MusikteaterEkskursion

Kulturvandring i Ishøj

Kom med på en skøn tur når Kulturium Bibliotek, Kulturium Musikteater og Ishøj Kulturskole inviterer på kulturvandring gennem Ishøj. Du vil opleve historiefortælling, Ishøjs nyeste kunstværk, fællessang, koncert og dejlig natur på din vej.Tag de gode sko på og tag med på en skøn gåtur rundt i Ishøj, når Kulturium Bibliotek, Kulturium Musikteater og Ishøj Kulturskole inviterer på kulturvandring i forbindelse med Vestegnens Kulturuge.

På turen vil du opleve historiefortælling, Ishøjs nyeste kunstværk af Camilla Berner, fællessang (Sing-a-thon), koncert og dejlig natur på din vej.

Arrangementet starter kl. 11.15 ved Kulturium Bibliotek, hvorfra vandringen begynder. Medbring smartphone og høretelefoner så du kan høre "Måske er et landskab tusinde landskaber", et kommende lydværk skrevet til Vestegnens Kulturuge af forfatter Adda Djørup.

På turen vil Camilla Berner fortælle om kunstværket 'Flyttet Istid'.

Vandringen er ca. 3,5 km. lang.

Koncert med Ramblin Bandits

Vandringen slutter på Bredekærgård, hvor der kl. 13 vil være festlig afslutning med koncert med The Ramblin Bandits. The Ramblin Bandits spiller rockabilly på en kontant og festlig måde, så ingen kan sidde stille. De leverer et energisk hektisk sceneshow og med 180 i timen-guitar soloer, er der dømt rock 'n' roll fra start.

Kulturvandringen er arrangeret af Kulturium Bibliotek, Kulturium Musikteater og Ishøj Kulturskole i samarbejde med Bredekærgård og Thorslunde-Ishøj Lokalhistorisk forening.

Gratis arrangement uden tilmelding

Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op på Kulturium Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, 2635 Ishøj kl. 11.15 den 19. september. Koncerten på Bredekærgård er også gratis og uden tilmelding.

Program for dagen

Kl. 11.15: Velkomst og fællessang ved Kulturium Bibliotek

Kl. 11.30-12: Gåtur fra bibliotek til vandreblok

Kl. 12: Fællessang ved vandreblok

Kl. 12.15-13: Gåtur fra vandreblok til Bredekærgård

Kl. 13: Koncert med The Ramblin Bandits

Arrangeret af Kulturium Bibliotek, Kulturium Musikteater og Ishøj Kulturskole i samarbejde med Bredekærgård og Thorslunde-Ishøj Lokalhistorisk forening.

Fem Kulturvandringer

Udover Ishøj vil der også være kulturvandringer i hhv. Albertslund, Hvidovre, Høje-Taastrup og Vallensbæk. Læs mere på vestegnenskulturuge.dk.


Gratis

Læs mere på hjemmesiden