Kulturmaskinen - Magasinet

Farvergården 19, Odense C

Lørdag den 29. januar 2022, kl. 19.Show/stand up

Michael Schøt - Dæmonkrati

Komiker Michael Schøt indfører DÆMONKRATI i Danmark. Michael Schøt tager sin knivskarpe politiske satire spiddende punchlines med ud på de danske landeveje, hvor han stiller spørgsmålet: Demokrati eller Dæmonkrati?I 2021 kan danskerne glæde sig til at grine af en verden, der normalt får os til at hive os selv i håret i afmagt, når komikeren bag det populære "Schøtministeriet" folder sig helt ud i sit nye standup show.

"Demokrati er ikke den bedste styreform... men det er den mindst ringe" skulle Winston Churchill angiveligt have sagt engang. Han havde tilsyneladende aldrig været til forældremøde på Østerbro.

Vi kan stemme til folketingsvalget, svare på meningsmålinger, indstille borgerforslag, sende sms'er direkte ind på skærmen i tv vælge hvem der skal vinde en Zulu Award eller Vild Med Dans - vi kan vitterligt blæse vores holdninger ud til hele verden med Mark Zuckerbergs Facebook- megafon. Men det er tilsyneladende stadig helt umuligt at få Christiansborg til at lave grøn omstilling, eller lade være med at klippe børn i tissemanden, selvom 80% af befolkningen vil have det?

Vi har aldrig haft mere at skulle have sagt, vi har aldrig haft mindre magt.

I det nye show DÆMONKRATI stiller Michael Schøt med barnlig naivitet ivrig irritation skarpt på samfundet, vi alle går bedøvet rundt i, alle de emner, der rør sig. Michael Schøt er en "fingeren på pulsen"-komiker med politisk satire som omdrejningspunkt. Han havde sin debut i 1999 har siden været en af de mest produktive komikere på standup-scenen. Han står blandt andet bag fire onemanshows, samt en lang række shows med kolleger på kryds tværs - ikke mindst hans ugentlige "NyUgesTale" på nettet i "Schøtministeriet".

Hvis du holder af hans video-taler hver uge i "Schøtministeriet", så vil du elske at se ham live, fri for slips skrivebord, hvor han ikke er omringet af kattevideoer alenlange kommentarfelter. Giv din stemme til DÆMONKRATIet oplev Michael Schøt live i en by nær dig i 2021.

Dørene åbner 1 time før showstart.

Se mere på
www.allthingslive.dk
www.facebook.com/allthingslivedenmark


Entré