Esbjerg Hovedbibliotek

Nørregade 19, Esbjerg

Torsdag den 14. oktober 2021, kl. 19.

Arrangør: Heart Flow ForeningenForedrag

Bliv ven med dig selv. Foredrag med Søren Hauge

Så er tiden kommet til at indgå den nye pagt, venskabspagten, med dig selv, hvor du tager en helt ny kurs i dit liv for at integrere spiritualiteten med det nære og det almindelige.Måske kender du fornemmelsen af, at den åndelige længsel drager dig ud og op mod de fjerne mål, og at det i længden kan blive sværere og sværere at opretholde optimismen og glæden, fordi du konfronteres med sider af dig selv, som synes at stå i vejen for det ophøjede og eftertragtede. Hverdagens udfordringer kan komme til at være en barsk kontrast til de gyldne horisonter, du ser mod.

Så er tiden kommet til at indgå den nye pagt, venskabspagten, med dig selv, hvor du tager en helt ny kurs i dit liv for at integrere spiritualiteten med det nære og det almindelige.

Det er en dyb og stor rejse, hvor du opdager den mageløse værdi i alt, hvad du rummer, lærer elefantsproget og udvikler den empatiske kraft, som hele tiden har været ved hånden.

Søren Hauge er spirituel underviser, coach og forfatter til 20 bøger. Han har 30 års baggrund i teosofi og holistisk psykologi og har de seneste år specialiseret sig i energipsykologi, SoulFlow Metoden og SidheVisdom eller vild spiritualitet. www.sorenhauge.com


Entré: Foredrag 120 kr