Gjorslev Slot

Gjorslevvej 20, Store Heddinge

Lørdag den 18. september 2021, kl. 11 & 19.Klassisk

SCS Landsbykoncerter / Gjorslev Gods

Scandinavian Cello School fejrer 5-års jubilæum i 2021 med 17 koncerter på Stevns i august og september. Unge stjerner fra den klassiske musikverden og den internationale prisvindende direktør af Scandinavian Cello School medvirker.Scandinavian Cello School fejrer 5-års jubilæum i 2021 med 17 koncerter på Stevns i august og september.

Scandinavian Cello School (SCS) blev grundlagt i 2016 af Jacob Shaw. Stedet er nu verdenskendt, efter året tidligere bød på koncerter med Haugaard Herefords køer som publikum i Lund, Stevns. Denne historie gik viralt og blev set af over en
milliard mennesker verden over.

Gjorslev Gods er Danmarks ældste middelalderborg og har gennem tiderne haft mange markante ejere, hvoraf en del har
haft stor betydning for Danmarks historie og godset har desuden periodevis været ejet og beboet af en række kongelige personer.

Den 18. og 25. september vil der blive afholdt 4 klassiske koncerter på slottet på Gjorslev Gods, hvor billetprisen vil gå til renovering af de gamle fredede bygninger på slottet.

Efter at have modtaget et glas 'bobler', vil gæsterne have mulighed for på egen hånd at gå rundt på slottet før den intime klassiske koncert i Nordre Korsarms Pillesal, hvor både unge stjerner fra den klassiske musikverden og den internationale prisvindende direktør af Scandinavian Cello School medvirker.

100% af billetsalget går til renovering af de gamle fredede bygninger på Gjorslev Slot.

Billetter på Ticketmaster


Entré: 200 kr