Glostrup Bio

Bryggergårdsvej 2, Glostrup

Lørdag den 2. oktober 2021 til søndag den 6. marts 2022, kl. 10.

Arrangør: Glostrup Filmklub For Børn og UngeTegnefilm/Animation

Glostrup Filmklub Ny sæson 2021-2022

Vi har tilrettelagt et underholdende program med masser af gode film til enhver smag. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen til oktober 2021. Vi åbner for tilmelding den 11. september 2021 kl 12.

Vi har forskellige hold alt efter dit barns alder:

Spireholdet (3+ år) er for filmglade børn, der måske skal i biffen for første gang. VI øver os i at gå i biografen, lyset er dæmpet, men aldrig helt slukket. Vi viser søde, sjove og hyggelige korte film. Medlemskabet koster 135 kr. for 6 forestillinger for dig og dit barn.

Mini er for børn (5+ år), der sammen med en voksen kan se kvalitetsfilm på det store lærred. I ser primært tegnefilm, og alle film er med dansk tale. Medlemskabet koster 270 kr. og gælder både for dig og dit barn.

På Kids (7+ år) ser vi spændende, sjove og ikke alt for uhyggelige film og tegnefilm, hvor alle taler dansk.
Det kan være en rigtig god idé at tage en god ven med. Vi har både et hold om lørdagen og om søndagen - Så du SKAL vælge hvilken dag du skal se film. Medlemskabet koster 135 kr. Skal du som voksen med i biografen, skal du også købe et medlemskab.

Junior (11+ år) Kan du lide eventyr, komedie, kærlighed og spænding? Få en god oplevelse på det store lærred med god lyd - sammen med vennerne. Så er dette hold lige noget for dig! Alle film vises på originalsprog, du skal derfor kunne læse undertekster. Medlemskabet koster 135 kr. Skal du som voksen med i biografen, skal du også købe et medlemsskab.

Tilmelding på www.glostrupfilmklub.dk.

Entré: 135 kr

Søg filmspilletider