KunstSmedjen på Musicon

Bagtæppet 8, Roskilde

Lørdag den 25. september til torsdag den 14. oktober 2021, kl. 12-16.

Arrangør: Foreningen Kunst på MusiconBilledkunst

Udstilling Bild Lotte Reje

Maleri, foto, installation ved kunsterne: Heidi H. Olsen, Joakim Christensen, Martin Frederiksen, Mette West-Nørager og Signe Tinggård Olesen.Lidt om Kunstnerne.

Signe Tinggård Olesen
Jeg arbejder med og kombinerer abstrakt maleri, fotografi og kuglepens-tegning. Værkerne til udstillingen her, består af kuglepenstegning på udprintede fotografier af detaljer fra fysiske malerier en process hvor igennem teksturer samt lys-skygge forhold undersøges og udforskes. Maleriet som præsenterer sin egen virkelighed, nærstuderes gennem et kameraet. Udsnit som udvælges og printes præsenterer en ny virkelighed. Kuglepenstegningen med sin på en gang både forsvindende og til-livevækkende streg præsenterer en tredje. Gennem de tre processer bevæger resultatet sig ind i en form for metarealitet.

Joakim Christensen
Joakim arbejder gennem medier som lyd, lysinstallation og skulptur med dimensioner og interaktivitet.
Joakim interesserer sig for det transformative rum, og ser på muligheder inden for ændring af opfattelse og perspektiv gennem manipulation af sanserne.
Joakim vil med udstillingen i kunstsmedjen bevæge sig ned i skala, ved at arbejde i et allerede eksisterende rum, frem for selve det at konstruere et rum eller arbejde med yder-delen af hele bygninger som et samlet udtryk.

Heidi H. Olsen
Selv det vi umiddelbart ikke registrerer, er fyldt af detaljer, struktur og former. Hvis vi tillader os
selv at stoppe op og gå på opdagelse i det der findes lige foran os, vil vi opdage at det interessante
også findes i et stykke tang, en kaffeplet eller i noget skum i håndvasken. Med en række udvalgte billeder, inviterer jeg til at se verden gennem mine øjne. Umanipuleret og
med et fokus på det helt stille øjeblik, hvor jeg trækker vejret og kommer fuldt tilstede i
fortabelsen af noget der fastholder mit nærvær.

Mette West-Nørager
Fashion · Grafisk design · Smykke design · Interior & colors. Identitet har altid været omdrejningspunktet for min mangfoldige kreativitet. Pt. har det
malede portræt vakt min nysgerrighed. Jeg forsøger at afkode mennesker,
personlighed/krop, hvilket synes fuldstændigt uoverskueligt. Som udgangspunkt er jeg
overvældet af information, og systematiser det jeg ser - udtryk, bevægelser, farver, et grid,
en form, et mønster - et overblik.

Martin Frederiksen
Tidligere repræsentere på Roskilde Åben flere gange, tidligere fast kunster på galleri labr i roskilde, en del udstillinger bl.a. kulturministeriet i Evora, Portugal. Roskilde Vikingeskibsmuseet, kunstforeninger mv.
Jeg arbejder med forskellige materialer og tilgange på lærred, og er optaget af, at opbygge lag med forskellige udtryk der samler sig i en helhed. I et mix af bl.a. frihåndsmaleri, stencils og projektioner som skabeloner opstår mine malerier, som med råbende farver vidner om, at der skal ske noget.


Fri entré

Læs mere på hjemmesiden