Bagsværd Kirke

Taxvej 14-16, Bagsværd

Fredag den 1. oktober til tirsdag den 30. november 2021, kl. 14.Billedkunst

Jan Utzon udstiller i Bagsværd Kirke - Fernisering den 1. oktober kl. 14.00

Fredag den 1. oktober slår Bagsværd Kirke dørene op til udstillingen 'FISK'. Bag udstillingen står kunstner og arkitekt Jan Utzon, søn af den verdensberømte arkitekt Jørn Utzon, der har tegnet Bagsværd Kirke.

Sideløbende med sin imponerende karriere som arkitekt udfolder Jan Utzon sig også som kunstner, og for første gang får offentligheden nu mulighed for at se nogle af hans flotte værker udstillet.

'FISK' i kirkerummet
Det sker med udstillingen 'FISK', der indfanger de smukke dyr i deres mange forskellige udtryk, og hvor Utzon med en legende og nysgerrig tilgang giver liv til de fantastiske væsner fra det våde element.

Fisken er fra gammel tid brugt som et kristent symbol, og Bagsværd Kirke, der er et ikonisk hovedværk i nyere dansk arkitekturhistorie, danner derfor de perfekte rammer om mødet mellem himmel og hav.

Det er første gang i Bagsværd Kirkes historie, at værker bliver udstillet i selve kirkerummet.

Fernisering
Der er fernisering fredag den 1. oktober kl. 14.00. Udstillingen er gratis og løber fra den 1. oktober til den 30. november 2021. Åbningstider: tirsdag til torsdag kl. 10 til 14 og søndage kl. 13 til 16 (dog ikke under kirkelige handlinger).

Fri entré

Læs mere på hjemmesiden