Dragør Bibliotek

Vestgrønningen 18, Dragør

Tirsdag den 19. oktober 2021, kl. 18-18.30.

Arrangør: Dragør BibliotekerneAndet

Lån en kandidat: Erik Skovgaard Nielsen

Mød Erik Skovgaard Nielsen kandidat til kommunalvalget 2021 for Venstre i Dragør.MærkesagerErhvervspolitik

Et erhvervsliv i udvikling er vigtigt for fortsat velstand og velfærd. Hvordan sikrer vi de bedst mulige vilkår for erhvervslivet i Dragør de kommende år - også i lyset af udfordringerne med arbejdspladser i relation til lufthavnen.

Et aktivt Dragør

Vi skal fastholde et bredt og varieret udvalg af aktiviteter for borgerne i Dragør hele livet. Det gælder i forhold til udvikling af havnen, men også andre områder i kommunen, så alle borgere har gode valgmuligheder uanset alder og fysik. Der skal være plads til det private initiativ og de frivillige ildsjæle, som vi har mange af i kommunen.

Økonomi og selvstændighed

Dragør skal fortsat være en selvstændig kommune, så afgørelserne kan træffes tæt på borgerne. Vi skal sikre en fortsat ansvarlig og robust kommunal økonomi. Vi skal være åbne over for mere konkurrenceudsættelse af kommunale opgaver på langt flere områder også på institutionsområdet.

Dialog og borgerinddragelse

Som lille kommune har vi gode muligheder for en tæt inddragelse af borgerne i dialogen om, hvordan vi skal udvikle kommunen de kommende år. Det er vigtigt denne dialog kan ske direkte og i øjenhøjde og ikke kun via medierne.

Frist

Book senest 18. oktober kl. 21.00.

Demokratisk efterår

Dragør Bibliotekerne ønsker at invitere til demokratiske samtaler. I forbindelse med kommunalvalget den 16. november 2021 kan du låne en eller flere kandidater, som stiller op til valget.


Fri entré