Spillestedet Harders

Møllergade 36, Svendborg

Torsdag den 19. maj 2022, kl. 21.Elektronisk

Gents

GENTS. Siden debut-EP'en Embrace the Future fra 2015 har den københavnske duo GENTS med crooner Niels Fejrskov Juhl i front vundet hjerterne på fans over hele kloden.

Flankeret af soft synth-aficionado Theis Vesterløkke har de to selverklærede spa poppere været på en rejse fra hovedstadens support slots til i dag at have alt fra Roskilde Festival og headlinere på Store Vega og SPOT Festival på samvittigheden. CV'et rummer desuden udsolgte koncerter i bl.a. Paris og Berlin samt talrige turnéer i både Europa og Rusland, ligesom de også har været et smut forbi internationale festivaler som Iceland Airwaves, By:Larm og Reeperbahn. Dette har efterhånden gjort GENTS til et garvet live act, der kan spille alt fra

store, scenografisk stringente shows til tvivlsomme barer i europæiske sovebyer - altid med samme GENTS'ske intensitet og showmanship i højsædet.

På udgivelsesfronten har GENTS sluppet de to albums About Time (2017) og Human Connection (2019), der begge har kastet store roser af sig og samtidigt gjort dem til fast inventar i den danske og internationale musikpresse med bl.a. iByen-forsider, anmeldelser i fx The Line of Best Fit og rotationer på DR P3.

Entré: 159.50 kr

Køb/bestil billet