Elværket

Gasværksvej 9, Holbæk

Fredag den 25. februar 2022, kl. 21.Rock/Pop

Ude Af Kontrol - Livetour Forår 2022

Ude af kontrol - er klar til at vælte Danmark igen!.

Englando, Balken Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits opnået mere end 260.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen det er ikke unormalt at en UAK koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019, blev Ude Af Kontrol's koncert sat på pause (af to omgange) inden drengene fik lov til at gennemføre festen.

Ude Af Kontrol's farverige energi blev så forløst på Plænen i Tivoli, som i øvrigt var den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones!
Senest har UAK overgået alles forventninger med stor publikum tilslutning til deres Drive In- samt sid-ned-koncerter sommer 2020! Bandet har længe ventet på at kunne offentliggøre deres til dato største landsdækkende Live Tour glæder sig umådeligt til at vælte Danmark igen!

Ståplads.

Entré: 225 kr

Køb/bestil billet