DAC, Dansk Arkitektur Center

Bryghuspladsen 10, København K

Torsdag den 25. november 2021, kl. 18-19.30.Foredrag

AfterDAC: Når hverdagen er vores stærkeste våben

Klimakrise, co2-udledning og skovbrande i Sydeuropa. Der er nok at bekymre sig om! Hvordan agere i de mange katastrofer, der tikker ind hver eneste dag? Bliv hverdagsaktivist!.

Vi har inviteret foredragsholder, klimaaktivist, journalist, digital formidler, forfatter, hus- og haveejer Signe Wenneberg, og partner i virksomheden Green Behaviour Daniel Flendt Dreesen til en samtale om forandringsparathed, adfærdsmønstre og ikke mindst hverdagsaktivisme. Kom og bliv inspireret til et liv med små forandringer, der gør en store forskel!

Den sidste torsdag i hver måned inviteres du til en aften med både fordybelse og nydelse. Ane Cortzen er vært for en samtale om kunst, arkitektur, by og kultur. Før og efter samtalen kan du tage en tur igennem vores udstillinger, som er åbne til kl. 21. Her kan du få en snak med en af vores udstillingsværter. Bliver du sulten, er DAC café åben og serverer torsdagsmenu.

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget

Vi sætter scenen for hverdagsaktivismens mange ansigter. I samtalen zoomer Ane Cortzen ind på Signe Wenneberg og Daniel Flendt Dreesens mangeårige arbejde med, hvordan vi hver især har mulighed for at gøre en forskel i kampen for klimaet.

Signe Wenneberg fortæller om sine mange projekter, der alle peger i samme retning: At skære det unødvendige væk og finde ind til kernen til et bæredygtigt liv. Signes livsstil har mange tilhængere, som aktivt følger med i hverdagen på diverse sociale medier. Fra årets gang i haven, til køb af hus på Lolland.

Grøn omstilling handler i høj grad om mennesker, følelser og vaner. Med en kandidatgrad i filosofi og idéhistorie har Daniel etableret sig som konsulent, og coacher virksomheder i adfærdsdesign og grønne løsninger. Daniel er bl.a. aktiv i den nye Tomorrow Festival, som for nylig for første gang samlede tusindvis af gæster til bæredygtig festival.

Oplev også poetry slammer Rasmus Rhode, som vil ramme samtalen ind i poetisk lydkunst.

Program
  • AfterDAC-baren er åben fra kl. 16.30
  • Samtale og Poetry Slam kl. 18.00-19.30
  • Mulighed for middag i DAC Café fra kl. 19.30
  • Omvisning i DACs aktuelle udstilling, Bo bedre bæredygtigt kl. 20.00
  • DAC lukker kl. 21.00


På gensyn til næste AfterDAC.

Arrangementet er gratis, når entréen er betalt.

Middag

Denne aften serverer DAC Café en særlig torsdagsmenu efter AfterDAC. Middagen kan nydes fra kl. 19.30.

Vælg imellem
  • Krydret andebryst med smørstegt violet spidskål og sauce. Serveret med grønne linser med rødbeder.
  • Smørstegt violet spidskål med jordskokke-rødløgskompot, rødbeder og grønne linser.


Begge retter serveres med hjemmebagt brød og pisket smør.

Ønsker du at spise i DAC Café, skal du vælge billettypen, der indeholder den ret du ønsker. Husk at reservere bord eller ring på 3264 5466.

Gratis når entré er betalt

Læs mere på hjemmesiden