Kulturium Musikteater

Ishøj Østergade 28, Ishøj

Mandag den 17. januar 2022, kl. 19.15.Anden forestilling

Fortælleaften for voksne: Kender du det?

Velkommen til vores nye fortælle-aftener for voksne! Tre professionelle historiefortællere vil underholde med deres fortællinger.

Fortællinger der dufter af regn, smager af æble, knitrer som ild, brænder som en lussing eller føles som første kys. Den sidste aften i denne omgang.

Kender du det år du ikke kan åbne makreldåsen eller får de bløde grøntsager nederst i indkøbskurven? Når snørrebåndet knækker eller colaen er blevet rystet?
Fortællinger om hverdagens små first world-problems, pustet op til en uoverskuelig størrelse og som til tider kan forandre verden - eller ikke.

Steiner er manden bag den store succes "Lystløgneaften", og har en evne til at se det sjove i det minimalistiske og lade sig inspirere til en fortælling fra de mest uventede steder. Med Steiner kan du være sikker på at du får en interessant fortælling som du ikke vidste du ville kunne nikke genkendende til. Mia Møller er én af landets absolut bedste impro-fortællere. Et hoved der tænke så hurtigt at du ikke kan nå at blinke, og digter fortællinger der er så skæve og mærkelige at du sjældent har hørt noget lignende. Glæd dig til at høre hvad der gemmer sig i hendes hoved og nyd når hun henter en fortælling ned himlen her og nu. André Andersen er gennemgående vært til alle arrangementerne og er kendt for sine energiske fortællinger, der bruger humor som vigtigste håndvåben. Men fra latter er der ikke langt til det alvorlige og du ved aldrig om det er en filosofisk, underfundig eller rørende fortælling der rammer dig, når han leverer sine hjemmebryggede fortællinger.

Entré: 50 kr

Læs mere på hjemmesiden