Brydegård

Kratvej 9, Måløv

Torsdag den 20. januar 2022, kl. 14.15-15.Børn

Yoga for børn 5-10 år

På dette hold kan du gå til børneyoga direkte efter skole og få rystet skoledagen af dig. Børneyoga og mindfulness er en fantastisk måde at komme til stede i din krop igen efter en lang skoledag.

Børneyoga og mindfulness har desuden mange gode langsigtede virkninger, såsom styrket kropsbevidsthed, større tro på dig selv, bedre koncentrationsevne, større indre ro og bedre søvn. Igennem forløbet vil du få værktøjer med, som kan gøre det lettere at finde ro i dit hoved og i din krop, også om aftenen når du skal sove.

Vi skal lege med en masse klassiske yogastillinger. Der kræves ingen forudsætninger for yogaen. Alle kan være med. Undervisningen krydres med interessante små historiefortællinger, eventyr, simple åndedrætsøvelser, små yogalege, sanse- og børnemindfulness øvelser. Vi skal også bruge forskellige spændende remedier som åndedrætskuglen, glimmerflaske, sten, sugerør, fjer, bamser m.m. til at få børneyoga og mindfulness ind under huden på en børnevenlig måde.

Vi afslutter hver undervisningsgang med en "yogalur", hvor vi får fortalt en historie eller visualisering, som hjælper din krop til at slappe fuldstændigt af og få det fulde udbytte af yogaøvelserne.

Undervisningen foregår i Brydegårdens idylliske og rolige lokaler, som er de optimale rammer for børneyogaen. Hav behageligt tøj på, som du frit kan bevæge dig i. Der vil være måtter og tæpper på stedet.

Arrangeret af Måløv Idræts Forening.

Gratis