Den Blå Kirke

Lundevej 5, Svendborg

Torsdag den 20. januar 2022, kl. 20.Jazz

Eliel Lazo and Friends - Vinterjazz 2022

Morten Schantz: keys. Zacharias Williams: guitar, vokal. Dan Rasmussen: bas. Eliel Lazo: percussion, vokal. Raciel Jiménez: trommer.

Giant Steps sparker årets Vinterjazzfestival i gang med en særlig herlig og lun oplevelse, hvor den afro-cubanske jazz sprudler af kraft og høj energi. Direktøren for det hele er den cubanske congavirtuos i absolut verdensklasse Eliel Lazo, der kom til Danmark for 14 år siden for at spille med DR Big Band og har boet her lige siden. Det er ikke tilfældigt, at Lazo hjemme på Cuba fik prædikatet God's Hands. På den hjemlige scene har han spillet med gud og hver mand, bl.a. Savage Rose, Mikkel Nordsø, Hanne Boel, Bobo Moreno og Sinne Eeg - på den udenlandske med store navne som Herbie Hancock, Wayne Shorter og Michel Camilo

Denne aften er Lazo omringet af sine musikalske venner - et sandt drømmehold hentet fra den danske jazz- og verdensmusikscene, heriblandt den originalekritikerroste keyboardmester Morten Schantz, der har turneret verden rundt med bl.a. fusionsbandet JazzKamikaze.

Koncertsted: Den Blå Kirke, Lundevej 5, Svendborg.

Entré: 350 kr

Køb/bestil billet