Roskilde DampRadio

Vestergade 17 1 sal, Roskilde

Lørdag den 4. december 2021, kl. 14.Andet

Forfatter Peer Kaae gæster DampRadioen

I udsendelsen: Rundt Om med Frank Gliese som studieværten Lyt: www.dampradioen.dk. Anledningen til besøget er ny bogudgivelse: 3 er Løgnens Tal. En bog der guider læseren til at kunne gennemskue andres løgne.

Fortæller chefen, kæresten eller vennerne dig sandheden" Er du i tvivl"
Med Peer Kaaes nye bog ved hånden kan du lære at gennemskue løgn og bedrag ved hjælp af bl. a. CIA's tophemmeligt udviklede redskaber.
Peer Kaae har forsket i fænomenet Statement Analysis, og endda studeret hos de fremmeste eksperter i verden.
I bogen: "3 er Løgnerens Tal" får du kompetencerne til at komme tæt på sandheden - altså andres løgne.
CIA og Den Israelske Efterretningstjeneste har i årevis hemmeligt forsket i at afdække om folk lyver - kun ved at studere hvilke ord hjernen intuitivt vælger.

I bogen afdækker Peer Kaae diverse teknikker og fortæller om sin personlige rejse med at nå frem til sandheden - en rejse der ændrede hans liv for altid.
Og han viser, hvordan Statement Analysis er et effektivt efterforskningsredskab i uopklarede kriminalsager, fordi gerningsmænd og mordere lyver.
Dermed indeholder bogen også referencer til kriminalsagerne.
Men Statement Analysis er også skræmmende effektivt til at afsløre de løgne, vi alle omgiver os med i dagligdagen - og i et større perspektiv i en verden, der i stigende grad er præget af Fake News.
I bogen "3 er Løgnerens Tal" fortæller Peer Kaae, hvordan han opdagede, at vores egne ord i sidste ende altid vil forråde os - hvilket er en grænseoverskridende oplevelse.
Peer Kaae er journalist, foredragsholder og forfatter til en lang række True Crime-bøger.
Han har skrevet bestsellerne Dobbeltmordet på Peter Bangsvej, Maries morder og Den dømte mand. Med sin nye bog kombinerer han True Crime med håndbogsgenren.

Fri entré