Sletterhage Fyr

Sletterhagevej 58, Ørby, Knebel

Søndag den 15. maj 2022, kl. 10-13.

Arrangør: Natur MolsVandretur/stavgang

Helgenæs Vandretur 7 km - Natur & Vandring

Fantastiske naturoplevelser. Natur - vandring - hygge. Vi vandrer en tur på Helgenæs - Djurslands sydligste spids. Her finder vi de fredede overdrev, imponerende kystskrænter og udsigt over Helgenæs, de omkringliggende øer og havet.

Vi starter ved Sletterhage Fyr og vandrer 7-8 km. Vi vil gå langs kysten på den første del af ruten inden vi begiver os op ovenfor kystskrænterne og kommer ud til Lushage og Klægbjerg. Her finder vi de blomstrende overdrev og nogle af de mest betagende udsigter. På turen vil vi også opleve nogle af de tydelige spor fra 2. verdenskrig som Tyskertårnet. Vi slutter ved Sletterhage Fyr igen.

Turen er ret kuperet og ved stranden er stien ujævn, men vi går i et roligt og hyggeligt tempo med flere stop/pauser undervejs for at nyde udsigten, naturen og selskabet. Frokostpausen afhænger af vejret. I godt vejr holder vi en længere pause ude på Lushage. I dårligt vejr kan frokosten nydes efter turen ved Sletterhage Fyr.

Arrangør: Natur Mols ved biolog Tine Sussi Hansen www.naturmols.dk

Mødested: P-plads ved Sletterhage Fyr

Mødetid: kl. 10.00

Varighed: 3-4 timer

Pris:

175 kr. pr. person .

Børn under 16 år ifølge voksen kr. 100,- (vær sikker på de kan gå hele turen).

Frokost:

Mulighed for tilkøb af frokost kr. 60,- (bestilles sammen med tilmeldingen). Frokost består af sandwich (kylling og bacon eller tun), juice og frugt, som udleveres ved turstart.

Du kan sagtens tage din egen frokost med.

Husk:

Godt fodtøj (fx vandrestøvler/vandresko), fornuftig beklædning (flere lag som kan tages af og på, inkl. en varm trøje og regntøj). Det kan blæse meget ved kysten.

Medbring vand, snacks, kaffe/the, evt. siddeunderlag.

Det er ikke muligt at have hund med.

Turen kan aflyses ved for få tilmeldinger. I så fald får du naturligvis besked senest dagen inden og refunderet din billet.

Har du brug for flere oplysninger kan du ringe på tlf. 40 97 15 71 eller skriv til tine@naturmols.dk.

Se vores turoversigt på www.naturmols.dk/ture.

Pris: 100-175 kr

Køb/bestil billet