BaneGaarden

Otto Busses Vej 45, København SV

Torsdag den 20. januar 2022, kl. 18-20.

Arrangør: Aarstiderne - Fællesspisninger og madoplevelserGastronomi

Fællesspisning på BaneGaarden

Kom med til fællesspisning hos Aarstiderne i vores unikke rammer på Banegaarden. I vores smukke lade inviterer vi til et grønt måltid mad, historiefortælling og hygge. Vi glæder os til at se jer!.

Vi er glade for igen at kunne invitere jer til fællesspisninger og møde jer ansigt til ansigt. Vi er flyttet ind på BaneGaarden. Et magisk sted i det gamle jernbaneterræn i Københavns sydhavn. Stedet har gennem de sidste år været under renovering af dygtige håndværkere med stolte håndværkstraditioner og de renoverede trælader er nu klar til at danne rammen, når vi byder jer velkommen til fællesspisninger.

Hos Aarstiderne følger vi naturens naturlige cyklus
Vi bruger råvarer der er i sæson. Når vi gør det, får vi nemlig de mest friske, næringsrige og smagfulde råvarer. Vi sikrer på den måde høj kvalitet, der unægteligt også hænger sammen med smagen. Vi vil derfor gerne byde på et grønt måltid med det allerbedste sæsonen har at byde på lige nu.

Udover at give jer gode smagsoplevelser, er historien om BaneGaarden også en vigtig brik i fællesspisningerne. Derfor vil vores værter fortælle jer alle lidt om både BaneGaarden og Aarstiderne. Herudover vil de også være klar til en snak med jer og svare på spørgsmål om alt fra tilberedning af forskellige råvarer til valg af den rette måltidskasse.

Deltag uden beregning
Som kunde hos Aarstiderne kan du en gang om året deltage i et af vores arrangementer med én ledsager - uden beregning.

Program
Kl. 18.00: Arrangementet starter

Kl. 18.15: Vores værter byder velkommen og fortæller om Aarstiderne

Kl. 18.30-20.00: Vi serverer et grønt måltid og slutter af med sødt og varmt

Vi glæder os til at se jer :-)

OBS: Vi minder om, at der skal medbringes gyldigt coronapas til arrangementet.

Banegaarden er centrum for byens bæredygtige udvikling
BaneGaarden er en unik perle i midten af København, som består af ni lader, der er indrettet til at dyrke livet, det bæredygtige, det fermenterede, det nære og det, som vi endnu ikke vidste, vi skulle opleve.

Inden fællesspisningen kan du derfor også gå på besøg i de andre lader og opleve, hvad BaneGaarden har at byde på. Du finder blandt andet Aarstidernes store gårdbutik, som bugner af friske grøntsager, konserves, køkkengrej, mejeriprodukter og meget, meget mere. Gårdbutikken på BaneGaarden har de fleste af vores produkter på hylderne, så I kan klare indkøbene. Gårdbutikken lukker kl. 18.

Entré: 150 kr